NaslovnaNovostiZastava na najvećem svetskom sajmu naoružanja Shot Show 2022

Zastava na najvećem svetskom sajmu naoružanja Shot Show 2022

U periodu od 18.01. do 21.01.2022. godine u Las Vegasu održan je najveći svetski sajam naoružanja Shot Show 2022, na kome je Zastavino oružje ponovo bilo u centru pažnje.

Zastavino na najvećem svetskom sajmu naoružanja Shot Show 2022

Naime, ekskluzivni zastupnik i uvoznik naših proizvoda za SAD “Zastava Arms USA”, treću godinu zaredom je imao značajno mesto među najpoznatijim svetskim proizvođačima oružja. Ovom prilikom prikazani su najnoviji modeli lovačko sportskih poluautomatskih karabina, pištolja i ostalih vrsta ličnog naoružanja.

Novi štand „Zastava Arms USA“ bio je postavljen na centralnom nivou, na kome su svoje štandove imali najveći svetski izlagači. Nova lokacija i dizajn ovog sjajnog štanda privukli su veliku pažnju posetilaca iz više od stotinu država sveta. Obzirom na to da je „Shot Show“ prošle godine bio otkazan, ove godine je sajmu prisustvovao veliki broj izlagača (oko 2.400) i oko 50.000 akreditovanih posetilaca.

Zastavino na najvećem svetskom sajmu naoružanja Shot Show 2022
Zastavino na najvećem svetskom sajmu naoružanja Shot Show 2022

Štand su posetili brojni američki mediji koji prate novitete vezane za oružje, ali i novinarske ekipe iz Italije, Španije, Japana, Francuske, uz ponude za promociju u nekoliko globalno poznatih magazina.  Među postiocima štanda bili su i zaljubljenici u oružje iz balkanskog regiona koji su imali lepe reči o našem oružju, kao i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice policije Republike Srpske. Takođe, brojni poslovni partneri bili su puni pohvala za kvalitet proizvoda i usluge.

 Veoma smo ponosni i zadovoljni što je naše oružje izazvalo veliko interesovanje među najvećim svetskim proizvođačima naoružanja. Zahvaljujući dugogodišnjem partneru i ekskluzivnom zastupniku za SAD kompaniji „Zastava arms USA“, odlično smo pozicionirani na američkom tržištu, što je potvrđeno i na jedanom od najznačajnijih sajmova oružja u Las Vegasu. Drago mi je da je smo i ovom prilikom dobili mnogo pohvala na konto kvaliteta naših proizvoda i profesionalnosti u poslovanju. Pred nama je još nekoliko značajnih sajmova i očekujem još jednu veoma uspešnu godinu za „Zastava oružje“ – rekao je generalni direktor Mladen Petković.

Sa sajma izdvajamo veliko interesovanje za model Lovačkog sportskog karabina M07 AS, čija je promocija bila priređena. A najveću pažnju je privukla najava uvoza poluautomatskog lovačkog karabina M77.

Potpisani su ugovori sa nekoliko novih kompanija, kao i sa firmom koja vrši veoma kvalitetno pozlaćivanje oružja, tako da ce ZPAP uskoro dobiti i zlatnu verziju urađenu od 24-karatnog zlata, što će svakako doprineti još višem rejtingu brenda „Zastava“. 

Zastavino na najvećem svetskom sajmu naoružanja Shot Show 2022

Utisak sa sajma koji nosimo je da „Zastava“ brend postaje jedan od omiljenijih u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i da naše oružje ponovo dobija mesto koje kvalitetom zaslužuje na najvećem svetskom tržištu oružja.

KOMENTARIŠI

Molimo unesite svoj kometar!
Ovde unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije objave