NaslovnaNovostiRaspored oficira po završetku Generalštabnog usavršavanja

Raspored oficira po završetku Generalštabnog usavršavanja

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović razgovarao je danas sa oficirima koji su po završetku Generalštabnog usavršavanja raspoređeni na dužnosti u Vojsci Srbije.

General Mojsilović je oficire, polaznike 65. klase najvišeg vojnostručnog usavršavanja u sistemu  odbrane, informisao o ključnim zadacima koje Vojska Srbije realizuje u ovom periodu, ocenjujući da će oni na novim odgovornim dužnostima dati značajan doprinos jačanju operativnih i funkcionalnih sposobnosti Vojske Srbije.

Načelnik Generalštaba je istakao da od oficira koji su završili Generalštabno usavršavanje očekuje da u svakodnevnom radu primenjuju znanja stečena u Školi nacionalne odbrane, da pokažu liderske sposobnosti i kreativnost u realizaciji zadataka i odnosom prema zadacima i obavezama daju primer mlađim starešinama.

Generalštabno usavršavanje Škole nacionalne odbrane „Vojvoda Radomir Putnik“ predstavlja treći nivo posebnih programa usavršavanja oficira na Univerzitetu odbrane, a realizuje se radi osposobljanja oficira za najviše dužnosti u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije.

KOMENTARIŠI

Molimo unesite svoj kometar!
Ovde unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije objave