NaslovnaNovostiPriznanja za najbezbednije vojne vozače u 2021. godini

Priznanja za najbezbednije vojne vozače u 2021. godini

Prva sednica Saveta za bezbednost vojnih učesnika u saobraćaju u ovoj godini održana je danas u kasarni „Topčider“ u Beogradu, uz učešće najodgovornijih starešina saobraćajne službe Vojske Srbije.

Na sednici je razmatrano stanje bezbednosti u saobraćaju u Republici Srbiji u prethodnoj godini, sa posebnim osvrtom na bezbednost vojnih vozača, usvojeni su zaključci i mere za dalje unapređenje bezbednosti vojnih učesnika u saobraćaju i proglašeni najbezbedniji vozači u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije.

U kategoriji podoficira, za najbezbednijeg vozača u 2021. godini proglašen je stariji vodnik prve klase Vladimir Ralić iz 204. vazduhoplovne brigade, u kategoriji profesionalnih vojnika — desetar Ivan Petrović iz Centralne logističke baze, dok je najbezbedniji vozač među civilnim licima vojni službenik Goran Radojević, takođe iz Centralne logističke baze. Oni su u prethodnoj godini prešli najviše kilometara vojnim vozilima za prevoz robe u tečnom stanju, bez saobraćajnih nezgoda, prekršaja ili vanrednih događaja u vezi sa transportom opasne robe.

Najboljim vozačima priznanja je uručio zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Petar Cvetković, koji je i predsednik Saveta za bezbednost vojnih učesnika u saobraćaju.

KOMENTARIŠI

Molimo unesite svoj kometar!
Ovde unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije objave