NaslovnaNovostiOtvorena vrata Vojne Akademije

Otvorena vrata Vojne Akademije

Vojna akademija otvoriće sutra od 11 do 14 časova, vrata svim učenicima srednjih škola i njihovim roditeljima koji žele da se upoznaju sa nastavnim planom i programom te visokoškolske ustanove, smeštajnim i sportskim kapacitetimai uslovima konkursa i procedurama za upis na neki od ukupno sedam studijskih programa u narednoj školskoj godini. 

EPA-EFE (Koca Sulejmanovic)

Akcija “Otvorena vrata” upravo je prilika da budući kadeti i kadetkinje, svake subote do 26. marta, sagledaju sve prednosti studija na Vojnoj akademiji i otklone potencijalne nedoumice koje ih možda dele od odluke da postanu budući oficiri Vojske Srbije, saopštilo je danas Ministastvo odbrane.

Konkurs za upis u vojne škole – Vojnu akademiju, Medicinski fakultet VMA, Vojnu gimnaziju i Srednju stručnu vojnu školu otvoren je 15. februara, a zainteresovani kandidati i kandidatkinje moći će da podnesu prijave do 31. marta ove godine, navodi u saopštenju Ministarstvo odbrane.

Detalji o konkursima za upis u vojne škole dostupni su na sajtu Ministarstva odbrane na sledećem linku:

Informacije o akciji “Otvorena vrata” mogu se dobiti i telefonom 011/3603-344 i 011/3603-341 ili elektronskom poštom na adresu upis@va.mod.gov.rs, navedeno je u saopštenju Ministarstva.

KOMENTARIŠI

Molimo unesite svoj kometar!
Ovde unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije objave