NaslovnaNovostiMUP Srbije danas obeležava svoj praznik: niz manifestacija u Beogradu

MUP Srbije danas obeležava svoj praznik: niz manifestacija u Beogradu

Dan Ministarstva unutrašnjih poslova i Dan policije biće obeležen danas, 12. juna, nizom manifestacija. Centralna svečanost obeležavanja biće održana u 11 časova u beogradskoj „Štark Areni“.

Foto: Tanjug

Tradicionalni svečani defile policijskog orkestra, Čete konjanika Policijske brigade, kao i policije opšte nadležnosti, saobraćajne policije, Žandarmerije i vatrogasaca biće održan Knez Mihailovom ulicom, sa početkom u 14 časova. A naši sugrađani od 13 časova na taktičko-tehničkom zboru na Kalemegdanu imaće priliku da se upoznaju sa veštinama, opremom i vozilima koja koriste u radu, preventivnim projektima koje sprovodi Ministarstvo i metodama rada različitih organizacionih jedinica policije.

Foto:Goran Srdanov

Program će posebno biti prilagođen najmlađima, koji će uz druženje sa policajcima i igru imati priliku da nauče osnove bezbednosti, uz priliku i da se penju na veštačku stenu i uživaju u igri u vatrogasnoj peni. Tokom održavanja manifestacije na Kalemegdanu pripadnici Sektora za vanredne situacije izvešće vežbe gašenja požara, a posetioci će videti i tehnike borilačkih veština koje će izvesti pripadnici Žandarmerije, SAJ-a i polaznici Centra za osnovnu policijsku obuku.

Dan Ministarstva unutrašnjih poslova i Dan policije biće obeležen danas, 12. juna, nizom manifestacija. Centralna svečanost obeležavanja biće održana u 11 časova u beogradskoj „Štark Areni“ (Bulevar Arsenija Čarnojevića 58, istočni ulaz).

KOMENTARIŠI

Molimo unesite svoj kometar!
Ovde unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije objave