NaslovnaNovostiNagradni kviz Ministarstva odbrane i Vojske Srbije

Nagradni kviz Ministarstva odbrane i Vojske Srbije

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović prisustvovao je danas sastanku na Vojnoj akademiji u vezi sa pokretanjem kviza Ministarstva odbrane i Vojske Srbije posvećenog srpskoj vojnoj istoriji.

Test verzija kviza u poznavanju vojne istorije od danas je dostupna na sajtu Ministarstva odbrane na linku, dok će kviz biti nagradni počev od 5. februara, kada će osim zvanične internet stranice biti dostupan i na društvenim mrežama Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Počev od februara, pa svake prve subote u mesecu do kraja 2022. godine, tačno u podne, takmičari će moći da provere svoje znanje, a one koji za pet minuta, koliko traje nadmetanje, daju najviše tačnih odgovora, na mesečnom nivou očekuju vredne nagrade. Pobednici će moći da uživaju u sedmodnevnom boravku na bazi polupansiona u objektima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije na Tari, a drugoplasirani u objektima Vojne ustanove „Morović“, takođe u trajanju od sedam dana. Za one koji osvoje treća mesta, nagrada je paket promotivnog materijala Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Najavni spot kviza:

KOMENTARIŠI

Molimo unesite svoj kometar!
Ovde unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije objave