NaslovnaAvijacijaPiloti Su-35S simulirali visoko manevarske vazdušne borbe (Video)

Piloti Su-35S simulirali visoko manevarske vazdušne borbe (Video)

Na video materijalu se može videti vojna vežba ruskog lovačkog vazduhoplovnog puka Lenjingradske operativne grupe RV i PVO Zapadnog vojnog okruga na Su-35S. Tokom izvođenja simulacija vazdušnog boja piloti su izveli sve manevre koje im omogućava borbena letelica a poleteli su sa aerodoma koji se nalazi u Kareliji prenosi internet portal RG.

Su-35S
Su-35S

Kako su rekli u informativnoj službi Zapadnog vojnog okruga piloti su tom prilikom realizovali taktičke elemente vazdušne bitke protiv standardnih borbenih aviona kojima upravljaju piloti ali i bespilotnih letelica. Deo ove aktivnosti možete pogledati na ovom videu.

Tokom realizacije vojne vežbe lovačka grupa je svoje aktivnosti izvodila u uskom sadejstvu sa zemaljskim sredstvima PVO i radarsko-osmatračkim sistemima. Vazdušni okršaj simuliran je na različitim visinama (velikim, srednjim, niskim i ultra-niskim).

Su-35 je visoko modernizovani višenamenski lovac 4++ generacije koji je konstruisan uz pomoć tehnologije pete generacije. Nebesku krstaricu karakteriše veoma kvalitetna avionika koja za osnovu koristi kompleksni kompjuterski informaciono-komandni sistem, novi radar, motore AL-41F1S sa plazmenim sistemom sagorevanja uvećane snage i upravljivim vektorima potiska. Ovi motori po svojim karakteristikama mogu da se primene i na lovcima pete generacije, jer obezbeđuju nadzvučnu brzinu bez dopunskog sagorevanja. Maksimalna brzina aviona je 2,500 km/h, dok operativni dolet dostiže 3,400 km. Su-35 je naoružan avionskim topom kalibra 30mm, a na avionu se nalazi još 12 podesivih tačaka za kačenje bombi i raketa koje se mere u tonama.

KOMENTARIŠI

Molimo unesite svoj kometar!
Ovde unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije objave