Naslovna Novosti Američki milijarder Saks: Ako bude izabran za drugi mandat, Bajden će poslati...

Američki milijarder Saks: Ako bude izabran za drugi mandat, Bajden će poslati vojsku u Ukrajinu

6
bajden i zelenski
bajden i zelenski
google news

Američka vojska će se pojaviti u Ukrajini ako Džo Bajden bude ponovo izabran za drugi mandat. Ovo mišljenje izneo je američki milijarder Dejvid Saks na društvenoj mreži X u vlasništvu Elona Maska.

Saks smatra da je Bajden i dalje spreman da pošalje američku vojsku u Ukrajinu, ali to ne može učiniti, jer bi ova odluka mogla negativno uticati na njegove šanse za pobedu na izborima, te tada za njega nema prepreka.

Isto se desilo i sa slanjem tenkova, raketa dugog dometa i lovačkih aviona u Ukrajinu. Bajden je prvo negirao ovu mogućnost, a potom je i sam odobrio pošiljku. I nikakve izjave o mogućem izbijanju trećeg svetskog rata ga ne zaustavljaju.

“Bajden se u početku protivio slanju F-16, tenkova Abrams i raketa dugog dometa u Ukrajinu na osnovu toga da bi to moglo da započne Treći svetski rat. On je sve ovo već poslao,” rekao je Saks.

Danas su Sjedinjene Države spremne da Ukrajini isporuče gotovo sve što Zelenski zatraži, osim trupa. S druge strane, Evropa je već prepoznala da u Ukrajini deluju specijalne snage NATO-a, a Makron je i zvanično pokrenuo ovu temu. Dakle, Bajden ga ništa ne zadržava osim njegove želje da pobedi na izborima.

Bajden to ne može da uradi pre izbora jer bi to bilo previše nepopularno. Ali ne sumnjam: ako bude ponovo izabran za drugi mandat, poslaće kopnene trupe u Ukrajinu, dodao je ovaj biznismen.

6 KOMENTARA

  1. USA nece slati vojsku u Ukrainu iz prostog razloga sto ne zele da ratuju s Rusima
    Ta crvena linija se ne prelazi od 1945 g. a bilo je prilika . Ne brinite , kapitalistima se
    zivi , oni samo zele da prodaju svoje oruzije i povecaju profite . Sve je pod KONTROLOM i bez panike molim .

  2. A obican narod sve to gleda kao hipnotisan, valjda svestan da ne moze da izbegne neizbezno! Valjda na ovom svetu jos uvek ima razumnih ljudi?!

  3. Najveća greška Putina što je bio blag prema ukrajini,zar nisi nista naucio iz nasega rata u bosni i u srbiji. Što duže odugovlaciš rat odbije ti se o glavu.

    10
  4. Tada kad bude ponovo i ako uopšte bude reizabran ,ta vojska može samo da uđe u Rusiju. Jer će Ukrajina do tada prestati da postoji

    12
  5. Znači da su nam svima na planeti grobovi već iskopani. A o slanju trupa i posledičnom izbijanju globalnog sukoba odlučuje čovek koji ne zna ni gde je, ni kuda ide, ni šta radi…Strašno!

    13

KOMENTARIŠI

Molimo unesite svoj kometar!
Ovde unesite svoje ime

Exit mobile version