NaslovnaNovostiSpecijalci SBU „Beli vukovi“ uništili 10 ruskih tenkova za samo jednu noć

Specijalci SBU „Beli vukovi“ uništili 10 ruskih tenkova za samo jednu noć

Služba bezbednosti Ukrajine (SBU) objavila je snimak uništenja čak deset ruskih tenkova i jednog oklopnog vozila, u samo jednoj noći, piše Slobodna Dalmacija.

Uz snimak je u publikaciji pisalo da su deset tenkova uništili specijalci iz jedinice “Beli vukovi” SBU.

“Naši specijalci iz Centra za specijalne operacije ‘A’ uništili su neprijateljsku tehniku u pravcu Donjecka. Izgoreo je i jedan neprijateljski oklopni transporter. Ovim činom u jednoj noći uništeno je jedanaest ciljeva”, navodi se u saopštenju. 

Oleksandar Sirski, komandant Kopnene vojske Ukrajine i komandant Istočne grupe Oružanih snaga Ukrajine, rekao je da Rusija napada gotovo čitav istočni front. 

“Međutim, Bahmut je i dalje epicentar neprijateljstava. Borbe za grad se nastavljaju. Neprijatelj je angažovao sve svoje snage i pokušava da probije odbranu na više frontova i potpuno opkoli grad”, rekao je Sirski, piše Slobodna Dalmacija.

Izvorb92.net

8 KOMENTARA

  1. Slobodna dalmacija? A od kad su to oni slobodni? Pristrasno, neprovereno, cenzurisano od strane zapadnih gazda, tako da pridev SLOBODNA nikako ne ide uz imenicu dalmacija. Ukrajini nema pomoci. Samo mogu inicirati svetski rat. Ako je ukrajina vredna kraja sveta, onda samo naored, sa amerikom na celu.

  2. Slobodna dalmacija? A od kad su to oni slobodni? Pristrasno, neprovereno, cenzurisano od strane zapadnih gazda, tako da pridev SLOBODNA nikako ne ide uz imenicu dalmacija. Ukrajini nema pomoci. Samo mogu inicirati svetski rat. Ako je ukrajina vredna kraja sveta, onda samo naored, sa amerikom na celu.

    • Imateli ikakav dokaz za uništene tenkove ruske osim mutnih montiranih slika. Čujemo svaki dan kako dobro ide ukraincima.

KOMENTARIŠI

Molimo unesite svoj kometar!
Ovde unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije objave