NaslovnaNovostiUkrajinski dron proganja ruski tenk

Ukrajinski dron proganja ruski tenk [VIDEO]

Ukrajinska vojska objavila je snimke iz vazduha na kojima se vidi dron koji prati kroz drveće ruski glavni borbeni tenk.

Video je preuzet od 72. mehanizovane brigade u sredu, 8. marta, zajedno sa izjavom u kojoj se kaže: „Mi proganjamo neprijateljske tenkove da bi što manje uznemiravali naše trupe. Jer mi volimo naše vojnike, ali neprijateljske tenkove ne.”

Na snimku se vidi kako se bombe bacaju iz drona iznad ruskog tenka. Video je masovno deljen po prozapadnim mrežama.

Snimljeni odozgo od strane drona, režirani snimci pokazuju kako bespilotna letelica baca nekoliko bombi na vrh ruskog tenka i pokušava da ga ošteti. Kasnije iz nekoliko pokušaja, dron baca bombu na očigledano napušteni tenk, pravo u otvoreni otvor tenka.

Nakon eksplozije može se videti oblačić dima koji je izlazio iz otvora. Razlog zašto je tenk napušten sa otvorenim gornjem kapkom nije poznat. Nije poznata ni lokacija gde je video nastao.

1 KOMENTAR

  1. Ono je stariji T-80BV, i noje uništen tom bombom sa tog malog drona,da bi uništio tenk dron kamikaza mora imati b/g min od 60kg što ima samo Ruski Lancet3 čak Lancet1/2 nemaju toliku Bojevu Glavu! Toliko o tome 🇷🇸☦️🇷🇺💪🏼🤙🏼

KOMENTARIŠI

Molimo unesite svoj kometar!
Ovde unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije objave