NaslovnaNovostiVideo: Flota aviona MiG-29 zbrisana u ruskom raketnom napadu

Video: Flota aviona MiG-29 zbrisana u ruskom raketnom napadu

Video koji prikazuje posledice ruskih raketnih udara koji su ukrajinsku vojnu vazdušnu bazu ostavili u ruševinama i oštetili nekoliko ukrajinskih vojnih aviona postao je viralan na internetu.

Video, koji kruži mrežama od nedavno, prikazuje ishod raketnog napada na vojni aerodrom ukrajinskih vazduhoplovnih snaga.

Prema izveštajima, vojna baza, u kojoj se nalaze brojni borbeni avioni, efektivno je uništena u jednoj rundi raketnih napada. Na snimku se vidi borbeni avion kako obrnut naopačke, verovatno prevrnut usled udarnih talasa izazvanih eksplozijama.

Na snimku vidimo nekoliko oštećenih borbenih aviona, izmđu ostalih i MiG-29. Izveštaji sugerišu da su ruski raketni napadi uništili najmanje deset vojnih aviona na liniji fronta. Iz razumljivih razloga, većina aviona se ne može obnoviti, ali bi se vazduhoplovna baza verovatno mogla rekonstruisati.

Na osnovu štete, čini se da je uništena i okolna infrastruktura, uključujući i skladište za municiju. Tačan datum i lokacija snimka ostaju nepoznati, međutim, čini se da je video snimljen prošlog leta, ali ga je ukrajinska strana tek nedavno objavila.

IzvorTwitter

17 KOMENTARA

  1. Treba im uništiti sve i još ovo što stigne sa zapada sve poravnati jebo im Hitler fašističku i netreba tu stati treba i evropsku gamad potrati sve im uništiti pa im neće nikad više pasti napamet da nekoga bombarduju kao što su srbe tukli, smradovi evropski

    • Dragane Geringu . Nece da vi ga bidne . Na kraju ce Putko sa njegovom NKVD brigadom u Sibir. Ubice nevinih , platicete .

  2. Ono okrenuto rekao bih da je helikopter. Pa rat je imaju gubitaka i jedni i dugi,ali je propaganda i kod jednih i kod drugih na prvom mestu.

KOMENTARIŠI

Molimo unesite svoj kometar!
Ovde unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije objave