NaslovnaNovostiJeziv prizor: vazdušni tragovi projektila koji putuju ka Ukrajini

Jeziv prizor: vazdušni tragovi projektila koji putuju ka Ukrajini

Video objavljen danas, izazvao je užasavajuće asocijacije, odmah nakon praznika. Video je postavljen na Tvitter nalogu koji tvrdi da pripada penzionisanom inženjeru i glavnom kapetanu obalske sraže SAD.

Na snimku vidimo nebo iznad ruskog grada Astrahana, u istočnoevropskoj Rusiji. Pregledom 12-sekundnog snimka može se izbrojati 26 vazdušnih tragova [trag koji je ostavilo sagorelo gorivo] znači toliko krstarećih projektila na putu za Ukrajinu. Tviter nalog tvrdi da je za lansiranje projektila najverovatnije korišćen bombarder Tu-95.

Ukoliko je Rusija koristila bombarder Tu-95, to znači da su najmanje četiri bombardera upotrebljena da se takav trag ostavi u vazduhu. Ne postoji nikakav dokaz da je video snimljen danas, ali je veća verovatnoća da će naknadni događaji potvrditi ovaj izveštaj.

Malopre je Telegram kanal Kiiv Info objavio kratak video iz centra Kijeva. Čuju se sirene za vazdušni napad i eksplozija. U centru Kijeva ne postoji značajna elektroenergetska infrastruktura, što sugeriše da su najverovatnije napadnute ili vladine zgrade ili centri moći i propagande.

IzvorTwitter

4 KOMENTARA

  1. Ništa bolje ne izgleda ni nebo nad Srbijom išpartano hemtrejlsima preko kojih dobijamo dugotrajne trovače zemlje, vazduha , vode i svega živog, kao nije bilo dovoljno osiromašenog uranijuma pa sada malo da dodaju. Dignite glave i pogled gore ponekad!

  2. Ne zalim narod koji je prihvatio ideologiju nacizma i Bandere. Koji ukida crkvu i pomera Bozic. Neka im oderu kozu Rusi.

KOMENTARIŠI

Molimo unesite svoj kometar!
Ovde unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije objave