NaslovnaNovosti11 kamiona natovarenih oružjem iz Turske ide ka Kosovu?

11 kamiona natovarenih oružjem iz Turske ide ka Kosovu?

Državni organi Republike Srbije nezvanično su dobili informaciju, iz uvida u tovarne listove, da se trenutno na bugarsko-makedonskoj granici nalazi 11 kamiona koji se kreću ka teritoriji Kosova i Metohije, saznaje Kurir.

Kako saznajemo, kamioni nose najsavremenije oružje – minobacače i projektile iz Turske u vrednosti od 27,5 miliona evra a po narudžbi tzv. ministarstva odbrane Kosova.

Ovo je jasan dokaz da se tzv. kosovske snage intenzivno naoružavaju.

Podsetimo, zahtev Vlade Srbije za vraćanje stotinu do hiljadu srpskih snagabezbednosti po Rezoluciji 1244 na teritoriju KiM predat je danas Kforu na administrativnom prelazu Merdare. Vlada Srbije donela je sinoć odluku da, u skladu sa Rezolucijom 1244 Saveta bezbednosti UN, Kforu uputi zahtev za vraćanje do hiljadu srpskih snaga bezbednosti na teritoriju Kosova i Metohije.

Građani su i dalje na barikadama u nastojanju da, kako kažu skrenu pažnju na svoje probleme koji traju mesecima, a eskalirali su u novu fazu krize hapšenjem Miljana Adžića i Dejana Pantića.

IzvorKurir

2 KOMENTARA

  1. Jel to bese onaj Erdo.an, kojeg AV smatra za velikog prijatelja? Pocinju da pokazuju pravo lice svi AV prijatelji, a nasi provereni neprijatelji. Dakle, Turska, Bugarska, Austrija, Madjarska…

KOMENTARIŠI

Molimo unesite svoj kometar!
Ovde unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije objave