NaslovnaNovostiDRONOVI ŠPIJUNIRALI KASARNE VOJSKE SRBIJE?

DRONOVI ŠPIJUNIRALI KASARNE VOJSKE SRBIJE?

Predsednik Srbije i vrhovni komandant oružanih snaga Aleksandar Vučić izdao je danas zvaničnu naredbu da sve neprijateljske bespilotne letelice na teritoriji centralne Srbije budu momentalno uništene.

Kako se saznaje, predsednik se na ovaj korak odlučio posle incidenta koji se desio na području iznad Merdara i u okolini Raške, kada su nepoznati dronovi osmatrali kasarne i položaje Vojske Srbije.

U cilju sprečavanja daljih neprijateljskih aktivnosti podignuti su srpski “migovi 29” u akciji praćenja i eventualnog napada na neprijateljske letelice. Nedugo zatim, uočeni objekti napustili su vazdušni prostor centralne Srbije, a da to nisu učinili, bili bi uništeni jer je vrhovni komandant izdao naređenje da se odmah dejstvuje protivvazduhoplovnim oruđem.

Inače, trenutna situacija na severu Kosova je veoma napeta usled najave o promenama srpskih tablica i uručivanju opomena Srbima od strane kosovskih vlasti jer nemaju RKS tablice. Specijalne jedinice kod Leposavića trenutno zaustavljaju sva “KM” vozila.

KOMENTARIŠI

Molimo unesite svoj kometar!
Ovde unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije objave