NaslovnaNovostiU prodaji knjiga MIG-29 Naša priča

U prodaji knjiga MIG-29 Naša priča

II izmenjeno i dopunjeno izdanje

Na osnovu velikog uspeha prvog izdanja knjige MIG-29 Naša priča, a na nagovor naših prijatelja, odlučili smo da uradimo dopunjeno i izmenjeno izdanje knjige o upotrebi lovca Mig-29 na našem prostoru.

MIG-29 Naša priča
Korica drugog izdanja

Autori ovog dela-knjige o MIG-29, su, se hrabro latili zamašnog posla i u tome uspeli, rešavajući ponekadi više nepoznatih. Kao što su konstruktori MiG-29 uspešno rešavali mnoge probleme i zagonetke, tehničko-tehnološke, aerodinamičke, vojno-taktičke i mnoge druge…, tako umešno su i autori ove knjige, čitaocima približili i razotkrili „tajne“ o MIG-29.

MIG-29 Naša priča
Uručena knjiga MiG-29 naša priča Strižima, pred polazak za Rusiju

Ideja, nastanak i razvoj aviona kao i konstrukcija, taktičko-tehnički podaci, naoružanje, oprema, motor itd, su veoma dobro obrađeni. Čini mi se, nedostaje još samo uputstvo za eksploataciju i vanredni postupci, pa da sednemo u kabinu i počnemo sa letačkom obukom.

Istraživački napor je evidentan, trud je dobio satisfakciju a čitaoci vredno delo.

MIG-29 Naša priča
Korica prvog izdanja

Kroz prikaz aviona MIG-29, autori su, kao crvenu nit, prikazali sva dešavanja u našem Vazduhoplovstvu (SFRJ, SRJ i SRBIJA) od 1985 godine. To je svedočenje o jednom turbolentnom vremenu u kojem je vazduhoplovstvo to veoma osećalo. Posledice su uočljive i danas!

Autori knjige: Danko Borojević, Dragi Ivić, Željko Ubović

KOMENTARIŠI

Molimo unesite svoj kometar!
Ovde unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije objave