Naslovna Novosti Volstrit Žurnal: Jedina Ukrajinka u američkom Kongresu protiv je pružanja besplatne pomoći...

Volstrit Žurnal: Jedina Ukrajinka u američkom Kongresu protiv je pružanja besplatne pomoći Kijevu

2
volstrit Žurnal jedina ukrajinka u američkom kongresu protiv pružanja besplatne pomoći kijevu
volstrit Žurnal jedina ukrajinka u američkom kongresu protiv pružanja besplatne pomoći kijevu
google news

Prva kongresmenka ukrajinskog porekla u istoriji američkog parlamenta Viktorija Spartc izjasnila se protiv odobravanja sledećeg paketa pomoći za njenu domovinu. Ona je rekla da njeni birači u Indijani ne podržavaju dalje sponzorisanje Kijeva na račun budžeta SAD.

Volstrit Žurnal piše da se Viktorija Spartc pridružuje stavu svojih kolega članova Republikanske partije i zahteva da predsednik preuzme bolju kontrolu nad trošenjem sredstava koja su već dodeljena Ukrajini.

Razumem važnost ove bitke i posledice ako Rusija pobedi, ali nisam ni previše naivan. Ako nemamo odgovarajući nadzor, nećemo postići svoje ciljeve, rekla je kongresmenka novinarima Volstrit Žurnala.

Kongresmenka je takođe rekla da bi američka administracija trebalo da posveti više pažnje unutrašnjim problemima u Sjedinjenim Državama.

Viktorija Spartc se preselila u Sjedinjene Države iz oblasti Černigova i prva je članica Kongresa u istoriji SAD rođena u Ukrajini. Istovremeno, ona je skeptična prema pomoći Vašingtona njenoj domovini.

Spartc redovno insistira na temeljnoj reviziji već dodeljenih sredstava, a takođe veruje da je dalja dodela novca Kijevu moguća samo na kredit.

2 KOMENTARA

  1. Ništa tu nije besplatno. Blackrok i onaj drugi fond je preuzeo milione hektara obradive površine u zamenu za finansiranje naoružanja. Ne znam samo koji će im stojko zemljište iz Ukrajine kada je sve to u zapadnoj Ukrajini zatrovano nuklearnom katastrofom u Pripjatu, popularno Černobilj…
    Ovaj rat je završen. Ukrajina i NATO nemaju više čime da se suprotstave Rusiji.
    Sve što je ostalo je pranje para Divljaka sa razvijenog Zapada od droge prventstveno Albanske mafije, trgovina belim robljem i decom za pedofiliju, trgovinom organima…

    69

KOMENTARIŠI

Molimo unesite svoj kometar!
Ovde unesite svoje ime

Exit mobile version