Naslovna Novosti Američka vojska dobila modularno vozilo na baterije Canoo

Američka vojska dobila modularno vozilo na baterije Canoo

0
americka vojska kupila modularno vozilo na baterije canoo
americka vojska kupila modularno vozilo na baterije canoo
google news

Po prvi put, američka vojska će upravljati lakim taktičkim vozilom na baterije (LTV). Vozilo je obezbeđeno po ugovoru koji je Pentagon potpisao još u julu mesecu. Ugovorom je predviđena isporuka vozila na baterije, ili serijskog hibrida, za potrebe američke vojske.

Canoo vojna verzija objavljena na redditu

Automobil je obezbedio proizvođač Canoo. Američka vojska planira da smanji svoju zavisnost od goriva koja poznajemo za pogon modernih kopnenih vozila. U narednim nedeljama i mesecima, Canoo-ovo lako taktičko vozilo će proći niz ispitivanja, procena i testova na terenu.

Canoo

Canoo hvali njihov proizvod, rekavši da je pored ekstremnih uslova, njihovo vozilo dizajnirano da bude čak i prikriveno, dodatnom integracijom stelt konfiguracije. Vozilo je izgrađeno na modulima – konvertibilnim daskama, nosačima, rampama i taktičkim sistemima. tj. LTV se lako može transformisati iz vojnog pikapa u vojni teretni kamiončić.

Canoo-ov LTV omogućava integraciju polica, rampi, kutija za skladištenje, šatora ili bilo koje vrste taktičkog sistema. LTV je lako vozilo zahvaljujući upotrebi karbonskog kevlara kao dela njegove konstrukcije.

Koristi gume od 32 inča, a baterije garantuju snagu od čak 600 KS, dok je u isto vreme pogon na svakom od točkova posebno, obezbeđen posebno razvijenim pogonskim sistemom kompanije.

NEMA KOMENTARA

KOMENTARIŠI

Molimo unesite svoj kometar!
Ovde unesite svoje ime

Exit mobile version