Naslovna Lov Beretta 694 Sporting – namenjena isključivo za pobedu

Beretta 694 Sporting – namenjena isključivo za pobedu

0
google news

Novi moto Berete: „Oružje za pobedu“ – a ono što ga čini takvim je upotreba najnaprednijih tehnologija kod jedne od najstarijih kompanija za proizvodnju oružja. Odmah želimo da napomenemo da su sportisti iz Beretta Shooting Team-a učestvovali u razvoju modela 694 jer su njihovo iskustvo i želje pomogli da se uzmu u obzir svi nedostaci prethodnih modela. 694 je zamenila 692 modela iz 2013. godine. Pa, hajde sada da pogledamo šta se promenilo.

Karakteristike dizajna sačmarice Beretta 694

Sada je Beretta 694 teža za 25 grama, što pozitivno utiče na ukupnu ravnotežu puške. Kundak je nešto duži, kao i pištoljski rukohvat, koji sada ima ergonomičniji oblik i novi zarez protiv klizanja za siguran hvat čak i mokrom rukom.

Beretta je uradila kundak od prirodnog nauljenog drveta, klasa 2,5+. Želimo da napomenemo da postoji jedinstven izbor na spoju kundaka i sanduka, što povećava ugao gledanja strelca – svakako dodatna prednost u odnosu na konkurente.

Sistem montaže prednjeg dela je pretrpeo drastične promene, sada umesto poluge – imamo veoma zgodno dugme. Na bloku cevi nalazi se jedinstveni element koji vam omogućava da uklonite dršku tokom intenzivne upotrebe puške, čime se produžava njen životni vek.

Beretta je izradila cev od legura hrom-nikl-molibden čelika, kao i inače, hladnim kovanjem i Steelium Plus tehnologijom bušenja (dužina konusa 300 mm). Blok cevi ima mesta za posebne tegove koji pomažu pri balansiranju sačmarice.

Takođe je moguće ugraditi dodatne tegove u kundak, pa je tako moguće balansirati pušku za svakog strelca pojedinačno.

Obarača se podešava pomoću specijalnog odvijača koji dolazi u kompletu i ima tri položaja – na taj način se reguliše sila povlačenja obarače i rastojanje od rukohvata kundaka do repa obarače. Sistem izbacača je promenjen, pa sada u kompletu dobijate i rezervne delove izbacača.

Beretta 694

Kompletan set se sastoji od 5 OCHP čokova (Optima-Choke HP), dve rezervne igle za izbacač, grupe potrebnih šrafcigera, ključa za kundak, kolekcije odstojnika za podešavanje B-Fast sistema i dve „Beretta“ nalepnice za cev. Želeli bi da napomenemo da komplet dolazi sa dodatnim 20 mm umetkom za amortizaciju od MicroCore-a (umetak za ublažaj trzaja od 15 mm je već instaliran na kundaku).

Izvor:Stvol

NEMA KOMENTARA

KOMENTARIŠI

Molimo unesite svoj kometar!
Ovde unesite svoje ime

Exit mobile version