Naslovna Novosti Objavljen snimak napada dronova na bazu Crnomorske flote RF u Sevastopolju

Objavljen snimak napada dronova na bazu Crnomorske flote RF u Sevastopolju

0
napad pomorskih dronova na bazu crnomorske flote rf u sevastopolju
napad pomorskih dronova na bazu crnomorske flote rf u sevastopolju
google news

Pojavio se snimak napada pomorskih dronova na bazu Crnomorske flote Ratne mornarice Rusije u Sevastopolju.

Na video snimku, snimljenom, po svemu sudeći, jednom od kamera za spoljni nadzor, uhvaćen je trenutak podrivanja jednog od morskih dronova. Incident se, sudeći po udaljenosti, dogodio relativno blizu obale, međutim, još uvek se ne zna šta tačno gori na površini vode.

Prema zvaničnom saopštenju šefa Sevastopolja Mihaila Razvožajeva, napad pomorskih dronova je u potpunosti odbijen – brodovi Crnomorske flote Ratne mornarice Rusije nisu povređeni.

„U ranim jutarnjim satima, naša flota je odbila napad površinskih dronova. Ukupno su do ovog sata uništena tri objekta. Pokušali su da prodru u zaliv, naši mornari su pucali na njih iz streljačkog oružja. Takođe je aktivirana protivvazdušna odbrana na vazdušni cilj. Ratni brodovi nisu oštećeni. Od eksplozija uništenih neprijateljskih pomorskih dronova na zgradama na Lenjinoj 2, razbijeni su prozori. Ljudi nisu povređeni. Naša vojska je samouvereno i mirno odbila napad neprijateljskih dronova na Sevastopolj. Kontrola situacije se nastavlja“, rekao je Mihail Razvožajev.

Za sada nema detalja o večerašnjem napadu ruskog resora odbrane na Sevastopolj, a istovremeno, do sada, nema satelitskih snimaka koji bi omogućili objektivnu procenu situacije u regionu.

NEMA KOMENTARA

KOMENTARIŠI

Molimo unesite svoj kometar!
Ovde unesite svoje ime

Exit mobile version