Naslovna Novosti Na internetu se pojavio još jedan video, ali ovog puta Su-27 napada...

Na internetu se pojavio još jedan video, ali ovog puta Su-27 napada Bayraktar TB2

0
skrinsot videa bayraktar tb2 u su 27
skrinsot videa bayraktar tb2 u su 27
google news

Mrežom kruže kadrovi još jednog incidenta u kojem su učestvovali borbeni avion Su-27 i dron Bayraktar TB2. Navodi se da ruska letelica napada ukrajinsku bespilotnu letelicu Bajraktar ​​TB2 turske proizvodnje. Ukrajinski kanali tvrde da ruski pilot pokušava da obori izviđački dron izbacujući gorivo ili mlaz iz motora.

Međutim, vojni analitičari smatraju da ukrajinski Telegram kanali obmanjuju svoje pretplatnike. Poslednjih nekoliko meseci o oborenim bespilotnim letelicama „Bajraktar“ nije bilo izveštaja ni u izveštajima ruskog Ministarstva odbrane, niti u izveštajima Ukrajinaca.

Ove turske bespilotne letelice smeštene su pozadi, daleko od linije kontakta. Ako se približe ruskim položajima, velika je verovatnoća da će odmah biti uništeni od ruske PVO.

Pretpostavlja se da video prikazuje obuku pilota OSU za borbu protiv bespilotnih letelica uz učešće sopstvenog drona. Ili je ovo veoma stari video, snimljen pre početka specijalne operacije.

Nismo presreli nijedan „Bayraktar“ Ukrajinaca u naletima, jer se drže najmanje 30 km od linije dodira, u pozadini, kažu Rusi. Sve što doleti bliže odmah se obara.

Ukrajinski „Bayraktar” niko neće diplomatski polivati gorivom, odmah će ga oboriti raketom, a nerealno je mešati ga sa „Reaper-om” ili „Global Hawk-om”, kažu.

NEMA KOMENTARA

KOMENTARIŠI

Molimo unesite svoj kometar!
Ovde unesite svoje ime

Exit mobile version