Naslovna Novosti Obuka kadeta u Tehničkom remontnom zavodu „Čačak“

Obuka kadeta u Tehničkom remontnom zavodu „Čačak“

0
google news

U Tehničkom remontnom zavodu „Čačak“ u toku je realizacija posebnih oblika nastave za kadete 143. klase Vojne akademije studijskog programa vojnomašinsko inženjerstvo.

Reč je o stručnoj praksi tokom koje kadeti stiču praktična znanja iz oblasti konstrukcije i eksploatacije naoružanja kopnene vojske i motornih vozila neophodna za obavljanje početnih dužnosti oficira tehničke službe u jedinicama i ustanovama Vojske Srbije.

U skladu sa tematskim planom, kadeti su upoznati sa misijom i zadacima Zavoda, organizacijom tehnološkog procesa i kapacitetima za remont, reviziju, modifikaciju i parcijalnu opravku sredstava borbene tehnike i motornih vozila. Oni će u ovoj jedinici Vojske Srbije biti u prilici i da sagledaju radne procese u održavanju i remontu naoružanja i vojne opreme, kao i da se upoznaju sa vođenjem konstrukcione i tehničke dokumentacije koja prati tehnološki proces.

Posebni oblici nastave koji se realizuju u jedinicama i ustanovama Vojske Srbije su obavezan deo školovanja kadeta završne dve godine studija, tokom kojih oni nadograđuju znanja stečena na Vojnoj akademiji i stiču iskustva koja će im pomoći da se na najbolji način pripreme za obavljanje početnih oficirskih dužnosti. 

NEMA KOMENTARA

KOMENTARIŠI

Molimo unesite svoj kometar!
Ovde unesite svoje ime

Exit mobile version