Naslovna Oružje Novo Oružje Turska predstavila pušku KNG-C5, Indonezija je odmah kupila

Turska predstavila pušku KNG-C5, Indonezija je odmah kupila

0
turska predstavila pušku kng c5, indonezija je odmah kupila
turska predstavila pušku kng c5, indonezija je odmah kupila
google news

Oružje za ličnu odbranu, puška KNG-C5, koju je razvio Kale Kalıp, prvi put je predstavljeno na sajmu odbrambene industrije Indo Defence 2022 u Indoneziji.

Tokom sajma, generalni direktor Kale Kalıpa Selim Erol dao je informacije o KNG-C5 i takođe pomenuo intenzivne izvozne aktivnosti Kale Kalıpa u regionu.

turska predstavila pušku kng c5, indonezija je odmah kupila 2
Kale Kalıp kng-c5

Kale Kalıp je po drugi put prisustvovao Sajmu odbrane Indo Defence. “Na ovaj sajam smo doneli i naše nove i postojeće proizvode. Kale Kalip prvi put na ovom sajmu lansira pušku KNG-C5. Poneli smo i naš pištolj KMR 762 koji ćemo uskoro proizvesti i isporučiti indonežansoj policiji.

Prisustvo Kale Kalıpa na indonežanskoj izložbi može se računati kao uspeh nakon što je postalo jasno da je Indonezija načinila prvu porudžbinu kontigenta KNG-C5. Turski proizvođač definiše KNG-C5 kao pušku nove generacije.

Poslednjih godina turska kompanija razvija intenzivan izvoz u regionu. Skoro 80.000 vojnih proizvoda, oružja, artikala i pribora prodao je Kale Kalip u ovom delu azijskog kontinenta. Pored KNG-C5, kompanija je predstavila i KMR-762, koji je već u prodaji. Prvu narudžbu jurišne puške KMR-762 Indonezija je izvršila u martu ove godine, a kompanija je saopštila da je spremna da isporuči poručenu količinu.

KaleKalıp introduces its new KNG-C5 rifle with foldable stock
KNG-C5

KMR-762 7.62x51mm NATO snajper

KMR762 je prvi put predstavio Kale Kalib tokom Turskog međunarodnog sajma odbrane i bezbednosti IDEF 2019. Zatim je snajperska puška redizajnirana u skladu sa zahtevima turske odbrane.

KMR-762 7.62x51 mm NATO .308 WIN snajper

A2 verzija KMR-762, sa svojim ergonomskim dizajnom i multifunkcionalnim kundakom, sa svim funkcionalnim karakteristikama koje snajperista može poželeti, takođe je bila izložena na sajmu IDEF 21 u Turskoj.

KMR-762 ima dve različite verzije cevi, 18″ i 20″. Verzija cevi od 20 inča je teška 5,3 kg [bez okvira i dodataka] i ima efektivni domet od 800 metara, a okvir je kapaciteta 10 i 20 metaka. KMR-762 ima aluminijumski usadnik i može se koristiti sa obe ruke. Početna brzina vatre je u opsegu od 800 m/s.

KMR762 ima gasni klip kratkog hoda i rotirajuću glavu. Klipni sistem je podesiv u dva položaja. Cev je hladno kovana, hromirana iznutra i mangan fosfatnim premazom spolja. Omogućava ugradnju dodatne opreme preko Picatinni šina sa gornje, donje i bočnih strana. Modularni mehanički nišan je podesiv, sklopiv, a kundak ima četiri teleskopska položaja.

KALEKALIP'ın Yeni Tüfeği KNG-C5 Tanıtıldı!
Turska predstavila pušku KNG-C5, Indonezija je odmah kupila

NEMA KOMENTARA

KOMENTARIŠI

Molimo unesite svoj kometar!
Ovde unesite svoje ime

Exit mobile version